Okategoriserade

Mario Basler: Bayern har inget behov av att behålla Joshua Kimmich

Mario Basler: Bayern har inget behov av att behålla Joshua Kimmich

Media släppte en del innehåll om Bayern-spelaren Joshua Kimmich. I den 14:e omgången av Bundesliga förlorade Bayern München med 1-5 mot Frankfurt på plan. Förutom att huvudtränaren Thomas Tuchel kritiserades av både externa och interna partier, blev mittfältaren Joshua Kimmich, vars prestation inte var idealisk, också måltavla för kritik. Bland dem finns den tidigare tyske landslagsspelaren Mario Basler, som till och med föreslog att Bayern skulle skicka iväg Joshua Kimmich så snart som möjligt.

Mario Basler sa i sin personliga podcast: Jag tror att Bayern skulle göra sig själva en otjänst om de fortsatte att behålla Joshua Kimmich. Jag har kritiserat Joshua Kimmich i veckor och månader, och nu har Lothar Matthäus hängt med på tåget och kritiserat honom väldigt, väldigt mycket. Joshua Kimmich, mycket har hyllat honom under veckorna och månaderna, inklusive med landslaget, men det här är en spelare som har varit väldigt skadlig för Bayern.

Mario Basler sa också att han inte kunde förstå varför Joshua Kimmich blev Bayerns huvudspelare. Han tillade: Oavsett var Joshua Kimmich går, kommer alla att ge bollen till honom. När han springer tillbaka till Manuel Neuer som har ADIDAS fotbollsskor på sig kommer Manuel Neuer att fortsätta gå till honom. Sedan försvararna, de passade också bollen till Joshua Kimmich. Han ställer sig ibland bakom de bakre fyran och då skickar de bollen fram och tillbaka. Jag tycker att Leon Goretzka är den mest ynkliga eftersom han måste fylla hålet bredvid Joshua Kimmich som alltid springer runt mittfältet. För att verkligen bli en utmärkt spelare kan du inte gömma dig för kameran efter ett misslyckande, och du kan inte tillåta människor att höra din röst efter ett misslyckande.
Uppenbarligen kommer röster utifrån också att påverka Joshua Kimmichs efterföljande framträdande. Hans misslyckande att spela en stor roll i spelet är nyckeln. Om Bayern verkligen inte vill behålla Joshua Kimmich kommer sådan kritik att ha en negativ inverkan på hans framtida val av ny klubb. Det är också mycket ofördelaktigt.

Related Posts

Lämna ett svar