Okategoriserade

Pedro lämnar planen gråtande under tårar

Snygga Fotbollsskor

I matchen mellan Barcelona och Athletic Bilbao slutade det 0-0, Pedro tvingades lämna planen på grund av skada. Pedro visade tecken på smärta när han föll till marken och höll handen över sin fotled, vilket fick många att oroa sig. När han lämnade planen höll han sina händer över sitt ansikte och det verkade som att han grät.

Vid en närmare titt på reprisen såg man att Pedros fotled böjdes 90 grader och sedan föll han till marken. Smärtan verkade outhärdlig och Pedros fysiska hälsa bör tas på allvar.

Enligt statistik hade Pedro inte skadat sig innan sommaren 2021, men under de senaste tre säsongerna har hans tillstånd varit dåligt, med frekventa skador som lett till frånvaro från spel. Under de tre åren har han missat totalt 71 matcher på grund av skador, vilket har hindrat honom från att träna regelbundet.

En gång betraktad som framtiden för Barcelona och en potentiell efterträdare till Messi, verkar Pedro nu vara på nedgång. En gång en talang, har han nu blivit skadedrabbad och har svårt att återhämta sig till sin tidigare nivå på planen. adidas predator Denna senaste skada verkar vara allvarligare, och Pedro, som grät inför alla fans, vet att han kommer att missa många matcher och att han inte kunde ta över Messi’s roll, vilket gör honom mycket ledsen.

Vi hoppas Pedro snabbt återhämtar sig från sin skada. Även om han inte kan bli Barcelonas stjärna i framtiden eller ta över efter Messi, har Pedro fortfarande sin egen karriär, och det viktigaste är att han kämpar för att återvända till planen och fortsätta att följa sin passion för fotboll. Att ha på sig sina Snygga fotbollsskor och återvända till planen för att fortsätta spela är det mest betydelsefulla. För Barcelonas del har tre av deras nyckelspelare redan skadats, vilket gör mittfältet mycket sårbart.

Related Posts

Lämna ett svar