Okategoriserade

Saudisk journalist säger att Ronaldo inte kommer att avstängas

Snygga Fotbollsskor

Under de senaste dagarna har Cristiano Ronaldo blivit anklagad för olämpliga gester på planen. På planen möttes Ronaldo av provocerande från motståndarlagets supportrar, som högt ropade Lionel Messis namn när Ronaldo gjorde mål, vilket retade upp Ronaldo. Ronaldo, klädd i Adidas Predator fotbollsskor, signalerade att de fientliga fansen skulle vara ännu mer högljudda och gjorde en mycket kontroversiell gest. Det ryktas nu att Ronaldo kan möta avstängning och böter som straff.

Snygga Fotbollsskor

Men när det gäller Ronaldos avstängning har en saudisk relaterad journalist gett ett svar, där han på sociala medier bekräftade att Ronaldo inte kommer att missa en minut på grund av detta, ryktena från utomstående är ogrundade. Även om detta svar ger Ronaldos supportrar en viss lättnad, och de behöver inte oroa sig för att Ronaldo inte kommer att kunna delta i matcher, kan Ronaldo fortsätta att fokusera på spelet utan att påverkas av yttre faktorer. Men å andra sidan, även om Ronaldo reagerade på de illvilliga utmaningarna, gjorde han fortfarande en olämplig gest på Saudiarabiens nationella plan, och enligt reglerna bör han straffas och varnas för sitt personliga beteende som spelare. Under Asiatiska mästerskapet har till och med irakiska framåtare fått gula kort för provokationer och hånfulla handlingar, så varför skulle Ronaldo vara undantagen?

Det har kommit ut viss skvaller som antyder att Ronaldos olämpliga beteende inte berodde på Messi, utan på att fansen attackerade Ronaldos familj. Låt oss vänta på det officiella uttalandet om hur denna fråga kommer att hanteras, låt oss inte tro på rykten och sprida dem, och om han kommer att straffas eller inte kommer att meddelas efter en utfrågning. Samtidigt fortsätter Ronaldo att visa upp sin talang på planen med sina snygga fotbollsskor.

Lämna ett svar