Vi erbjuder stabila fraktkostnader för alla beställningar, från 110 kr per beställning. Däremot erbjuder vi fri frakt för beställningar på totalt 1 300 kr eller mer.

Normalt är vår standardleveransperiod cirka 10 dagar från leveransdatum. Vi strävar efter att behandla och skicka dina varor inom 2 arbetsdagar efter orderbekräftelse. Men vänligen förstå att i vissa speciella fall kan leverans ta upp till 20 dagar. Om din beställning inte kommer fram inom denna tidsram är du välkommen att kontakta oss.

Om du behöver spårningsinformation för din beställning kan vi tillhandahålla ett spårningsnummer på din begäran, vanligtvis inom 5 dagar efter att beställningen har skickats. Om du behöver hjälp när som helst eller har några frågor är du välkommen att använda vår kontaktsida. Vi är här för att ge stöd och hjälp.

Observera att leveransförseningar kan uppstå eftersom vissa länder eller regioner kan påverkas av faktorer som väder, flygstörningar eller justeringar av lokala leveransleverantörer. Vi uppskattar mycket din förståelse och ditt tålamod.