Tack för att du handlar på vår hemsida för fotbollsskor. Vi tar din tillfredsställelse och shoppingupplevelse på största allvar. Om du inte är nöjd med ditt köp eller behöver returnera det för återbetalning, läs följande policy för mer information.

Returvillkor

För att vara berättigad till returer måste varorna vara oanvända och i originalskick, inklusive etiketter och förpackning.
Skicka en returförfrågan inom 30 dagar efter köpet. Returer efter denna period kommer inte att accepteras.
Skräddarsydda eller personliga fotbollsskor kanske inte är berättigade till retur.
Återbetalningsprocessen

Skicka en returförfrågan: Skicka in din returförfrågan via returformuläret som finns på vår webbplats. Vänligen ange ditt ordernummer och en detaljerad orsak till returen.

Godkännande av returer: Vår kundsupport kommer att granska din returförfrågan och ge ett svar inom 1-3 arbetsdagar. Om din returförfrågan godkänns kommer vi att tillhandahålla returinstruktioner.

Returnera varan: Följ våra instruktioner för att returnera varan. Se till att packa den ordentligt för att förhindra skador.

Godkännande och återbetalningar: När vi har tagit emot och inspekterat varan kommer vi att behandla en återbetalning om den är kvalificerad för retur. Återbetalningar kommer att göras till den ursprungliga betalningsmetoden och det tar vanligtvis 5-10 arbetsdagar innan de visas på ditt konto.

frakt

Originalfraktavgifter kommer inte att återbetalas om det inte finns ett kvalitetsproblem med varan du fick eller vi skickade fel vara.
Kvalitetsproblem

Om det finns ett kvalitetsproblem med varan du får, vänligen kontakta vårt kundsupportteam omedelbart. Vi kommer att ge detaljerad vägledning om returer och återbetalningar.
Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp, men om du behöver returnera en vara för återbetalning, vänligen följ ovanstående policyer. Om du har några frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta vårt kundsupportteam.

Tack för att du valde vår hemsida för fotbollsskor för att handla. Vi kommer att fortsätta att sträva efter att tillhandahålla kvalitetsprodukter och tjänster.