Okategoriserade

Manchester City ovillig att släppa De Bruyne – sätter pris på honom till 100 miljoner pund

Snygga Fotbollsskor

De Bruyne, som är en nyckelspelare för Manchester City, har länge varit målet för lag i Saudiarabiens liga. Enligt rapporter är Manchester City ovilliga att låta De Bruyne gå, så de har satt ett pris på 100 miljoner pund för honom. Trots att De Bruyne, 33 år gammal och iförd Nike Phantom-fotbollsskor, för närvarande inte verkar ha några planer på att lämna Manchester City. Manchester City hoppas kunna förlänga kontraktet med De Bruyne, låta honom fortsätta spela för Manchester City och bli hans sista klubb för att följa honom genom den sista delen av hans professionella karriär.

De Bruyne har redan spelat för Manchester City i åtta och en halv år och är en av de största spelarna i klubbens historia. Han har bidragit med 98 mål och 161 assist på 367 matcher och har lett laget till otaliga segrar. Även om De Bruynes kontrakt löper ut om lite mer än ett år, har han tidigare uttryckt att han kanske avslutar sin karriär i Manchester City eller går till Major League Soccer i USA.

Manchester City har svarat på försöken från Saudiarabiens liga att locka över De Bruyne. Om Saudiarabiens liga verkligen vill ha De Bruyne kommer Manchester City inte att överväga att låta en så viktig mittfältare lämna klubben om de inte får ett bud på minst 100 miljoner pund. Snygga Fotbollsskor Det är värt att nämna att De Bruyne är förmögen och kanske inte skulle välja att gå till en klubb i Saudiarabien bara på grund av de höga lönerna. Dessutom är inte Saudiarabiens klimat lämpligt för De Bruyne och hans familj, och det har tidigare varit spelare som har försökt lämna Saudiarabiens liga på grund av svårigheter att anpassa sig till miljön.

Related Posts

Lämna ett svar