Okategoriserade

Medierapporter avslöjar att Neymar vill gå till Inter Miami

Snygga Fotbollsskor

Enligt medierapporter, Neymar, som för närvarande spelar för Al Hilal SFC i Saudiarabien, vill i framtiden spela för Inter Miami i Major League Soccer. Det sägs att Neymar vill återförenas med sina tidigare Barcelona-lagkamrater Luis Suárez och Lionel Messi. Men Neymar kan för närvarande inte spela på grund av skada, och Al Hilal SFC fortsätter att vara framgångsrika även utan Neymar. Det är oklart hur Neymars framtid med Al Hilal SFC kommer att se ut.

Tidigare har Neymar uttryckt önskan att få chansen att spela tillsammans med Messi igen och hoppas att Messi trivs på Inter Miami.

Supportrarna skämtar om att Al Hilal SFC:s värvning av Neymar var en mycket dålig affär. Neymar övergick från Paris Saint-Germain till Saudiarabiens Al Hilal SFC år 2023 för 90 miljoner euro, men under Sydamerikanska kvalet till 2026 års världsmästerskap i fotboll råkade Neymar riva av korsbandet och menisken i en olycka, vilket ledde till att han missade hela säsongen. Det kan inte uteslutas att detta berodde på att Snygga Fotbollsskor inte passade. Al Hilal är maktlösa, men de måste fortfarande betala Neymars lön. Neymars kontrakt med Al Hilal SFC löper ut år 2025, men Neymar kan också överväga att direkt byta klubb, bara för att återförenas med sina bröder. Suárez, Neymar och Messi har en mycket nära relation och skapade många ärorika stunder tillsammans på Paris Saint-Germain. Om Neymar lyckas gå över till Inter Miami i Major League Soccer kommer trion att återförenas.

Det viktigaste just nu är att Neymar återhämtar sig så snabbt som möjligt från sin skada, sätter på sig adidas x fotbollsskor och återvänder till planen för att fortsätta spela fotboll. Annars kommer inte bara återföreningen av trion att bli svår, det kommer också att bli svårt för Neymar att återvända till Al Hilal SFC för att spela fotboll.

Related Posts

Lämna ett svar