Okategoriserade

I den 14:e omgången av Serie A slog Inter Milan Napoli med 3-0

Den 14:e omgången av Serie A startade och gick igenom en hel hård kamp. Det mäktigaste Inter Milan besegrade till slut Neapel med 3-0. Även om Inter Milan var på bortaplan, Inter Milan, som rankades först i Serie A, för att behålla sin egen position och vinna mästerskapet, släppte de aldrig upp, och det fanns ingen chans för Neapel att göra mål i matchen.

Det första målet i denna match kom i den 45:e minuten, vilket kan sägas vara en vacker avslutning på första halvlek, även om de två lagen var ganska oroliga i början av matchen. I sista ögonblicket av första halvlek fick Hakan Çalhanoğlu en omvänd passning från sin lagkamrat och gjorde framgångsrikt mål med ett långskott, vilket hjälpte Inter Milan att få en 1-0 fördel. Det andra målet kom i den 61:a minuten. Lautaro Martínez gav en assist och passade in bollen till mitten till vänster. Passet skickades exakt till Nicolò Barella. Den sistnämnde dribblade bollen närmare målet, undvek Neapels tunga hinder och passade sedan bollen till Nicolò Barella. Trots att han fastnade för motståndarens målvakt, hjälpte det framgångsrika målet ändå Inter Milan att utöka sitt övertag igen. Matchen nådde 2-0. Vid den här tiden hade Neapel inte gjort något mål och var två mål före av motståndaren. , det var redan mycket press, men Inter gav fortfarande inte Neapel en chans att göra mål. Det tredje målet kom i den 85:e minuten. Marcus Thuram tog emot en långpassning från höger sida av sin lagkamrat. Efter att Marcus Thuram lyckats göra mål med en spark tog han glatt av sig tröjan för att fira och kramade om sina lagkamrater. För situationen i striden vid denna tidpunkt betyder redan att Inter Milan har säkrat seger.

Under den sista återstående tiden misslyckades de två lagen att göra mål igen, Neapel nekades tyvärr nollan, och Inter Milan passerade Juventus i poäng och fortsatte att sitta stadigt i toppen av Serie A.