Okategoriserade

Mohamed Salah: Mellan Lionel Messi och Cristiano Ronaldo väljer jag Kevin De Bruyne

Mohamed Salah: Mellan Lionel Messi och Cristiano Ronaldo väljer jag Kevin De Bruyne

Liverpool-forwarden Mohamed Salah pratade om ämnet Kevin De Bruyne i en Q&A med ”Sky Sports” och svarade även på några relaterade frågor från reportrar.

När det kommer till att välja en lagkamrat han aldrig har jobbat med tidigare sa Mohamed Salah: Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo, jag väljer Kevin De Bruyne. Han har fantastisk vision och jag är säker på att han kan hitta mig var som helst på planen så jag skulle säga Lionel

Messi, Cristiano Ronaldo och sedan Kevin De Bruyne. Kevin är en fantastisk spelare och hela Manchester City-laget är fantastiskt. Men jag försöker bara spela mitt spel och inte fokusera på någon annan.

På frågan om vem den bästa vänsterbacken han någonsin mött var svarade Mohamed Salah: César Azpilicueta är tuff. Jag vet att han spelar mycket till höger, men han spelar tufft, riktigt tufft. Jag spelade också fotboll med Ashley Young. Herregud. Sättet han läser spelet på är fantastiskt. Jag spelade mot honom i Basel. Han är väldigt smart och har stor förståelse för spelet. Han är inte bäst, men han kan läsa spelet, vilket är riktigt starkt. Vi spelade tillsammans i Chelsea och Roma och han var en fantastisk spelare. Man kan se från hans karriär vilket proffs han är.

Sedan pratade Mohamed Salah om Drogba igen, och han gav mycket beröm. Mohamed Salah sa: Drogbas sätt att spela har alltid varit speciellt, och nästan ingen kan riktigt förstå hans sätt att spela. Sättet han spelar på är väldigt unikt, ibland till och med galet. Han kom till Chelsea bara sex månader efter att jag kom och han har varit en integrerad del av vårt lag sedan dess.

Lämna ett svar