Okategoriserade

Pinto: Ingen skulle ha trott att José Mourinho, Paulo Dybala och Romelu Lukaku skulle ansluta till Roma

Pinto: Ingen skulle ha trott att José Mourinho, Paulo Dybala och Romelu Lukaku skulle ansluta till Roma

Roma-direktören Pinto tackade ja till en intervju med TMW. I intervjun sa han att innan José Mourinho, Paulo Dybala och Romelu Lukaku kom var det ingen som trodde att de skulle ansluta till Roma. Även om Romas prestation den här säsongen inte är den mest enastående, har den verkligen förbättrats och presterat bra.

Pinto sa: Efter epidemin blir den ekonomiska aspekten avgörande. När jag kom till Rom och föreslog hållbar fotboll skrattade folk åt mig, men nu måste alla anpassa sig till detta. Förhållningssättet till fotboll och transfermarknaden håller på att förändras, vi har en databas med 5 000 spelare, uppdelade i spelare på A-nivå som är toppspelare, B+ är spelare som sannolikt kommer att börja, spelare på B-nivå kommer att övervakas noga, och Spelare på C-nivå Han är en spelare som Roma inte behöver. Jag skulle säga att 90 % av spelarna på A-nivå ligger utanför vår förmåga. Vi hade inte de ekonomiska resurserna alls men vi gjorde det bra när vi tog in Paulo Dybala och Romelu Lukaku.

Angående frågan om att introducera tränare och spelare, tillade Pinto: Introduktionen av José Mourinho, Wijnaldum, Paulo Dybala, Matić och Romelu Lukaku betyder att vi har gjort ett utmärkt arbete i svåra situationer. Mitt jobb är avgörande för att få laget i en bättre position när jag kommer till Rom. Fortsätter vi med detta kommer laget att bli starkare kvalitetsmässigt. Det första vi vill göra är att visa ägarens ambition. Då förstod José Mourinho, Paulo Dybala och Romelu Lukaku att kärleken de fick här inte gick att hitta någon annanstans. När det gäller förhandlingarna dem emellan slutförde vi dem på bara fem dagar.

När han pratade om introduktionen av huvudtränaren José Mourinho och hans framtid sa Pinto: Det viktiga är Roma och dess framtid. Som Mourinho sa tidigare kommer vi inte att svara på dessa frågor. Vi diskuterar dessa frågor internt. Strategiskt gör vi ett viktigt arbete för klubbens framtid.

Lämna ett svar