Okategoriserade

Harry Kane: John Terry är den starkaste försvarare jag någonsin mött

Harry Kane: John Terry är den starkaste försvarare jag någonsin mött

Media släppte innehållet i en intervju nyligen med Harry Kane, där han pratade om den engelske spelaren John Terry. Harry Kane sa att detta är den starkaste försvararen han någonsin har stött på. Jamal Musiala nämndes också och hoppades att han då skulle ha valt att spela för England.
Harry Kane sa i en intervju: David Beckham var min favorit när jag var liten. Vi är från samma område och vi gick i samma skola. Uppenbarligen var han Englands kapten när jag växte upp, så jag brukade älska att se honom spela.

Men på frågan om vem som var den starkaste försvararen han någonsin mött, svarade Harry Kane: Jag träffade John Terry tidigt i min karriär och jag tror att han är en av de bästa försvararna i världen. Han är väldigt smart, riktigt smart.

På frågan från media om vilken tysk spelare han hoppades kunde spela för England tyckte Harry Kane att Jamal Musiala var en lämplig kandidat och sa: Jag spelar med Jamal Musiala nu. Han är väldigt brittisk, men han valde att spela för England. Spelar för det tyska laget. Han är en otrolig spelare och en fantastisk kille, så jag önskar att han hade valt England istället för Tyskland.

Nyligen har Harry Kane presterat väldigt bra i laget, vilket lett Bayern till ett utmärkt rekord. Samtidigt har han också uppnått många personliga prestationer, som den bästa spelaren i oktober. I oktobermatchen spelade Harry Kane för Bayern. På 5 matcher gjorde han 5 mål och bidrog med 3 assist. Med sin enastående prestation som veteran fick Harry Kane 48 % av fansens röster och slog Leroy Sané och Sven Ulreich. Därefter kommer han att leda Bayern att fortsätta spurta mot bättre resultat, och ingenting kan dölja hans önskan om mästerskapet.

Lämna ett svar