Okategoriserade

Roony Bardghji: Det har varit min dröm sedan barnsben att göra det avgörande målet i Champions League

Roony Bardghji: Det har varit min dröm sedan barnsben att göra det avgörande målet i Champions League

Fjärde omgången i grupp A i Champions Leagues gruppspel avslutades. Slutresultatet blev att Köpenhamn hemma gjorde segermålet i sista kritiska ögonblicket och vände om tiomanna Manchester United med 4-3. Denna seger också Detta innebär att deras rankingen steg till andra plats i gruppen.


Efter matchen intervjuades den 17-årige svenske anfallaren Roony Bardghji, som gjorde segermålet i slutet av matchen. Han sa till media: Jag kan inte beskriva hur jag kände vid den tiden. Jag vet inte vad jag ska säga. Varje match när jag sitter på bänken tror jag kan komma in och avgöra matchen. Det har varit min dröm sedan jag var liten att få avgöra en sådan här match i Champions League. Det är så coolt.

Denna unge spelare har representerat Köpenhamn 23 gånger i olika tävlingar den här säsongen och gjort 10 mål. Sådana resultat är fortfarande mycket imponerande. Han är full av potential, och målen han gjorde har också hjälpt hans värde att skjuta i höjden. Många lag är också intresserade av honom. Kan han fortsätta utvecklas så här är framtiden mycket ljus.

Kanske många som tittade på matchen inte förväntade sig att 17-åriga Roony Bardghji skulle bli en nyckelfigur i det här spelet. Hans mål överraskade dock alla. Alla blev rörda av hans energi och mod, och scenen tändes av passion. I sista ögonblicket av matchen inledde Manchester United en sista hård attack i hopp om att vinna. Nehagen rusade också fram utan rädsla. Till sist klev Roony Bardghji fram och gjorde ett mål som vände matchen. Resultatet av hela matchen.

Roony Bardghji visade sin extraordinära talang och potential i det här spelet och förlitade sig på sin egen styrka för att kämpa för utmärkelser för sig själv. Idag är Roony Bardghji en nyupptäckt stjärna, och hans framtidsutsikter är obegränsade.

Lämna ett svar