Okategoriserade

I den 17:e omgången av Premier League gjorde Manchester City oavgjort 2-2 mot Crystal Palace

I 17. runde af Premier League spillede Manchester City uafgjort 2-2 mod Crystal Palace

Den 17:e omgången av Premier League började. Manchester Citys hemmamatch slutade oavgjort 2-2 mot Crystal Palace. I det här spelet kan man säga att Manchester Citys tillstånd inte var så idealiskt. De blev oavgjort av Crystal Palace senare. De gjorde många misstag och misslyckades med att göra fler mål. Det var dock en lyckoträff att man inte lyckades i comebacken av Crystal Palace till slut.

Matchens första mål kom i den 24:e minuten. Phil Foden, som bar Puma fotbollsskor, skickade en genomgående boll. Jack Grealish tog emot bollen från vänster och sköt bollen direkt från en vinkel för att hjälpa Manchez. Special City tog ledningen och vann med 1-0. Det andra målet kom i den 52:a minuten. Rico Lewis tog bollen högre upp i kaoset i straffområdet och sopade direkt in mål. Efter att ha hjälpt Manchester City att utöka sitt övertag fick han också sitt Manchester City-mål. Citys första mål, matchen nådde 2-0. Vid den här tiden hade Crystal Palace redan känt av pressen, och de vände också pressen till motivation att slå tillbaka. Det tredje målet gjordes i den 76:e minuten. Jean-Philippe Mateta fick en passning från sin lagkamrat från vänster till mitten och sköt direkt som en glidskyffel. När han gjorde mål gled han framåt. , Crystal Palace återhämtade sig några underlägen och matchen kom till 2-1. Det fjärde målet kom i den 95:e minuten. Crystal Palace fick en chans att serve. Michael Olise tog straffen och gjorde mål direkt. Målet vid denna tidpunkt hjälpte även Crystal Palace att återhämta sig från underläget. Sista matchen slutade 2-2. Avsluta.

Manchester City lyckades inte vinna den här matchen. Man kan säga att de är längre bort från toppen av Premier League. Men de goda nyheterna är att de gjorde mål, och Crystal Palace, som inte är lika starkt som Manchester City, kan vinna. Ett sådant resultat i det här spelet visar att prestandan är lika bra. Det enda jag beklagar är nog att tiden inte räckte till för att göra en lyckad comeback.