Okategoriserade

Sydkorea missar finalen – Son Heung-min ber om ursäkt

För några dagar sedan mötte Sydkorea Jordanien i en spännande match under Asienska Mästerskapet 2023 i Qatar. Tyvärr förlorade det starka och uppmärksammade Sydkoreanska laget mot Jordanien, vilket chockerade fansen. Trots att Sydkorea var favoriter och hade en bättre rankning än Jordanien, slutade matchen med en förlust på 0-2 och Sydkorea missade därmed finalen och tvingades lämna turneringen.

Målet för den kända sydkoreanska fotbollsstjärnan Son Heung-min var att leda sitt land till seger i Asienska Mästerskapet, men tyvärr blev det inte så. Son Heung-min har flera gånger bett om ursäkt i intervjuer, inte bara till fansen utan också till sina medspelare och till det sydkoreanska laget i stort. Han känner en tung börda på vägen tillbaka till London och är besviken över sitt eget ledarskap som lagkapten. Han är tacksam för fansens stöd och kärlek och uttrycker återigen sin ånger.

Son Heung-mins klubb Tottenham Hotspur kommer att spela en match mot Brighton imorgon, att snabbt komma över misslyckandet är det viktigaste, även om Asienska Mästerskapet har elimineras, Son Heung-min kommer fortfarande att bära Tottenham-tröjan och adidas predator fotbollsskor, och fortsätta att ge allt för Tottenham, visa den asiatiska superstjärnans styrka, hoppas att denna match kan hjälpa honom återfå sitt självförtroende och leda Tottenham till goda resultat.

Lämna ett svar